За нас

copy-of-ssa40384 (2)Здавейте!

Ние сме Стела – хореограф на танцово студио Dance Relations и Силвия – корепетитор. Свързват ни силно танците и голямо приятелство.

Добре дошли в блога ни за танци! Тук споделяме някои от нашите впечатления, разсъждения, коментари и преживявания, свързани с танците.

Представяме ви и нашето танцовото студио Dance Relations, където се срещаме с различни интересни хора, а също можем да се срещнем и с вас – реално, а не само виртуално. И заедно ще се докоснем до магията на танца!

Попаднали сте на точното място, ако искате, обмисляте или се чудите дали да имате свой уникален СВАТБЕН ТАНЦ. Съветът ни е – не се колебайте, а си подарете това толкова специално изживяване!

И още малко за нас. . .

Танцът е част от нашия живот, той ни носи тонус, радост и вдъхновение.  Освен това обичаме разходките сред природата, книгите, театъра, киното, пътешествията, смешните неща, сладките неща…

 

Реклама
  1. Петър Кърджилов

    Изключително добри, красиви, мили и забележителни професионалисти, които непременно ще ме научат да танцувам отлично, без никога до сега да съм се учил! :~) Сърдечно ви благодаря, прекрасни дами! Голям кеф е да танцувам с вас всяка една неделя! :~* :~* :~)

  2. Имахме удоволствието да работим със Стела за нашия сватбен танц! Тя е прекрасен професионалист – всеотдайна, креативна, толеранта и има индувидуален подход. Часовете ни минаваха с лекота, неустено, усмихнато и… само за три срещи – бяхме готови. Благодарим ти, Стела! Скоро ще изпратим и снимки от красивия танц! 🙂

  3. Надя и Митко

    Доверихме се на Стела и Силвето за първия ни танц като семейство и те не ни подведоха! Отдадена, креативна, безкомпромисна, внимателна – Стела е истински професионалист. Благодарим ти, че ни вдъхна спокойствие и увереност в първите стъпки на семейния ни път! 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: