Министерство на културата обявява сесия за финансиране на проекти за продуциране на спектакли в областта на съвременния танц

МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА ОБЯВЯВА СЕСИЯ:

gerbЗа финансова подкрепа на проекти за продуциране на спектакли в областта на съвременния танц, реализирани от независими професионални организации.
Подкрепата се определя чрез конкурс по документи, в който могат да участват юридически лица, вписани в Информационния регистър на културните организации на Министерство на културата.
Формулярите за кандидатстване могат да бъдат получени от интернет страницата на Министерството – http://www.mc.government.bg, в раздел Дирекции по изкуство и култура, Дирекция „Сценични изкуства и творческо поколение”, Направление „Музика и танц”, Нормативни документи.
Документите се подават в деловодството на Министерството на културата в два екземпляра на хартиен носител. Формулярите за кандидатстване се изпращат и по електронен път на e-mail: mc.otdel.music@gmail.com.

Общата сума за финансиране на проекти е 60 000 /шестдесет хиляди/ лева.
Срокът за подаване на документи е 30 календарни дни след публикуване на обявата (до 13 август включително).
Конкурсната процедура ще се проведе съгласно Правилата за условията, реда и процедурите за провеждане на сесии за подпомагане на творчески проекти в областта на музикалното и танцово изкуство, утвърдени със Заповед РД 09-973 от 23.12.2009 г.

Източник: BGDANCER.INFO

Реклама

About Stela & Silvia

Friends related with the Dance

Posted on юли 19, 2013, in Актуално. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: