Довиждане 2013-та!

images2013Започнахме 2013 година без фатализъм, като създадохме нова група за любители и стартирахме този блог. Трудности не липсваха, както и неочаквани промени, но в крайна сметка сме щастливи, че изпращаме една година, в която хубавите ни начинания се овенчаха с успех.

Незабравимо изживяване от пролетта на 2013-та ще остане представлението на американски танцов театър „Алвин Ейли”. Както писахме в блога след спектакъла: „Когато човек се докосва до такова висше танцово изкуство, се издига, пораства, обогатява се душевно и повишава критериите си за красота и естетика.” Ако някога имате възможност да ги гледате, съветваме ви да не я пропускате.

За наша радост през лятото успяхме отново да прекараме две блажени седмици на спокойствие, красота и релакс в любимата ни Копривщица!!!

През есента пък ни се наложи скоростно да се преместим от старото място, където провеждахме репетициите си –  читалище „Природа и наука”. Радваме се, че си тръгнахме оттам и може би трябва да сложим читалище в кавички, защото, за съжаление, то отдавна не е такова, а се е превърнало в молитвен дом.

Няма да пропуснем да споделим възмущението си от факта, че една секта превзе „читалището” не без съдействието на доскорошното и настоящото му ръководство. С огорчение се наложи да си тръгнем от това място, което години наред е отчитало дейност с грамоти и медали от конкурси на нашата формация за модерен балет. Но здраве да е…

В крайна сметка промяната за нас беше за добро. Намерихме нова уютна зала и срещаме коректно и добро отношение.Радваме се на приятелската атмосфера, която цари в групата и на чудесните хора, които ни последваха на новото място и на тези, които се присъединиха след това.

За съжаление не успяхме навреме да споделим в блога впечатленията си от тазгодишното риалити „Денсинг старс”, което следихме редовно и бяхме на един от лайфовете. Все пак гледахме финалния спектакъл от фестивала за съвременен танц SofiaDanceWeek. Изживяването беше неповторимо! Довиждане 2013-та!

Реклама

About Stela & Silvia

Friends related with the Dance

Posted on декември 30, 2013, in Актуално. Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: