Сватбен танц

Привет на всички бъдещи сватбени двойки, които не са загубили куража си, въпреки извънредното положение, в което попаднахме така неочаквано. Пообъркахме се, но нищо страшно! Ние сме отново тук и искаме живота да продължи с надежда за щастие и любов!

Аз съм с вас и с моя екип сме готови да ви помогнем в избора и подготовката на вашия сватбен танц. С много настроение, хубава музика и, разбира се, ще спазим и всички необходими епидемиологични мерки.

Естествено, че любовта ще победи някакъв си там коронавирус. 😉 Изпращаме ви нашите пожелания за здраве, много любов, късмет и пак здраве за всички хора по цялата планета!

Не се променят две неща до днес от памти века:

в реката си тече вода и сладката любов в човека.

Eva&Floris-677

Заради теб нозете ми ще тичат

Заради теб нозете ми танцуват

Заради теб сърцето ми ще бие

Заради теб очите ми ще гледат

Любовта е чувството, което гради живота. Когато двама души имат щастието да изпитат тази живототворяща емоция, естествената мисъл е, те да продължат напред заедно. Не е ли мечта на всяка жена да се изживее като принцеса в своя сватбен ден? Не е ли мечта и на всеки мъж да бъде принц за своята принцеса? И така идваме до една от кулминациите в техния бъдещ съвместен живот – сватбеното тържество. 

Предлагаме ви още един незабравим начин, който ще подчертае уникалността на празника ви и това е вашият сватбен танц.

Тук идва на помощ нашият компетентен екип.

Всичко започва с разговор между вас и хореографа, в който се уточняват предпочитанията ви за музиката, стила и темпото на танца. Вашият темперамент и начина ви на живот са неща, с които довереният професионалист ще се съобрази. Разбира се, с приятно чувство за хумор и разбиране, една от неговите задачи е, да има предвид както облеклото и обувките на двойката за сватбения ден, така и тяхната опитност на дансинга. Все пак целта е да се чувствате и да изглеждате в този уникален за вас ден естествено в неежедневните си дрехи. Споменахме с чувство за хумор, защото понякога стремежът на партньорите да бъдат уникални, опитвайки нещо ново и нямайки човек, който да ги насочи как да избегнат малките препятствия, може да доведе до комична ситуация и красивата идея да получи привкус на гротеска. Ето защо е важно, когато двойката реши да има в тържеството си нещо толкова красиво като свой сватбен танц, да избере подходящ професионалист, който не само ще хореографира танца, но ще съумее със своята рутинност да оформи идеята в точни етапи на работа и да направи цялостен творчески тандем. Този екип сме ние 🙂 🙂

Независимо от вашите танцови възможности (или липса на такива) нашият професионален екип ще създаде вашия уникален сватбен танц. Нито една танцова хореография не се повтаря!

Екипът ни работи сватбени танци от 8 години, включтелно със сватбени двойки от чужбина. Предлагаме богат избор на музика, ако вие нямате такъв. Практични и полезни съвети по време на работния процес и за деня на сватбеното ви тържество.

Високият професионализъм на хореографа позволява всичко това да се случи за кратко време и съобразено с вашите възможности. Тези двойки, които желаят да потанцуват за настоение и по-добро самочувствие преди сватбения си ден, могат да посетят танцовото студио Dance Relations за любители. Компромиси в цената!!!

Поздравяваме всички настоящи и бъдещи сватбени двойки с нещо забавно. Посмейте се! 🙂 🙂

VITZ

Желаем ви щастие и добро настроение! 🙂 🙂

***

Цена за индивидуална хореография на сватбен танц: 280  лв.

Опитът ни показва, че в повечето случаи 5 репетиции са достатъчни за подготовката на сватбен танц, тъй като хореографът е рутиниран. Но ако има нужда от допълнителни репетиции, цената на всяка последваща такава е 30 лв.

Направете запитване за първи сватбен танц: 0878 664 562

Препоръчваме ви и този материал в блога ни, с който се надяваме да сме ви полезни: ИСКАТЕ ПЪРВИ СВАТБЕН ТАНЦ – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Наши партньори са: сп. „Булка“, сп. „Сватба“, сп. Coiffure Beauty”,  най-голямото сватбено изложение  Balkanica Wedding & Honeymoon Expo, както и едни от известните и успешни български дизайнери и модни къщи: Жана Жекова, HC Hristo Chuchev Design с дизайнер Христо Чучев, модна къща „Блинк“ с дизайнер Радослава Лазарова, Paloma Fashion с дизайнер Поля Кинова, FEDE Fashion Studio с дизайнер Вяра Георгиева и др.

Част от сватбените двойки, които се довериха на нашия екип за своя специален сватбен танц.

ОТЗИВИ ОТ СВАТБЕНИ ДВОЙКИ:

Роза и Мартин: „Стела е невероятен професионалист. Усеща прекрасно всяка двойка, тяхната същност и силните им и слаби страни. Направи за нас страхотен танц, микс от три стила, за който всички говореха по време на сватбата и дни и седмици след нея. Със Силвето са неповторим тандем 😊 За нас беше истинско удоволствие 😊“ (коментарът е в страница „Контакти“)

Нася и Тошко: „Имахме удоволствието да работим със Стела за нашия сватбен танц! Тя е прекрасен професионалист – всеотдайна, креативна, толеранта и има индувидуален подход. Часовете ни минаваха с лекота, неусетно, усмихнато и… само за три срещи – бяхме готови. Благодарим ти, Стела! Скоро ще изпратим и снимки от красивия танц! :)“ (коментарът е в страница „За нас“)

Деница и Иван: Стела е страхотен професионалист. Сватбеният ни танц се получи невероятно, благодарение на нея. Професионализъм, търпение и чувство за хумор са трите неща, които описват най-точно работата ни със Стела 🙂 Благодарим от сърце!

Жени и Васко: Благодарим от все сърце на Стела за чудесната хореография и помощ в избора на песен за първия ни танц. Тя е невероятен професионалист, който освен, че чудесно преценява всяко едно движение, успява и с лекота да предразположи двойката да се отпусне и да се забавлява докато си учи танца 🙂

Анита и Петър: Бихме искали да споделим впечатленията си от съвместната ни работа със Стела Луканова и нейната чаровна асистентка Силвия по подготовката на сватбения ни танц. Часовете прекарани в залата бяха истинско удоволствие, атмосферата- забавна, духовита и приятелска, а резултата- прекрасен. Получихме танц-шедьовър, измислен и създаден точно за нас с любов и професионализъм и наистина ни прилягаше перфектно. С този танц развълнувахме и трогнахме гостите си. Независимо, че имаше момент на дребно объркване предвид вълнението, никой не забеляза, поради факта, че Стела успя да ни подготви толкова добре технически, че нямаше как да загубим линията и вида на красивия си валс. Горещо препоръчвам да се доверите на Стела Луканова и екипа й, ако искате да преживеете нещо незабравимо и много красиво, не само, като сватбен танц. Тя ни подари поредно различно и взаимно преживяване, като двойка, като партньори и беше удивително. Благодарим ти Стела от сърце…
(Анита и Пепи или вече сем. Кавръкови :)))

Дарина и Теодор: Благодарности на Стела и Силвия за търпението, енергията и желанието, с което работиха с нас 🙂 Стела е прекрасен хореограф, който съумя да направи възможно нашето сватбено аржентинско танго, а тренировките с нея са истинско удоволствие 🙂 Препоръчвам на всички младоженци, които искат оригинален сватбен танц 🙂

Таня и Борислав: Като хора, които нямат никакъв опит с танците, смятахме първият за предизвикателство. Но благодарение на Стела и Силвия, нашите опасения се оказаха напълно излишни! Страхотни професионалисти и хора. Работата с тях беше истинско удоволствие. Мотивацията и доброто настроение, с което те зареждат, е безценно! Даже май само заради това си струваше да се предизвикаме – себе си. Танцът се получи приказно, всички гости ни гледаха с един такъв бляскъв поглед /предпологаме, че не е бил само заради хубавата ракия/. Беше много зареждащо! Всеки, който иска да си подари едно различно, интересно и мотивиращо занимание, да го направи – веднага!

  1. Деница и Иван

    Стела е страхотен професионалист. Сватбеният ни танц се получи невероятно, благодарение на нея. Професионализъм, търпение и чувство за хумор са трите неща, които описват най-точно работата ни със Стела 🙂 Благодарим от сърце!

  2. Жени и Васко

    Благодарим от все сърце на Стела за чудесната хореография и помощ в избора на песен за първия ни танц. Тя е невероятен професионалист, който освен, че чудесно преценява всяко едно движение, успява и с лекота да предразположи двойката да се отпусне и да се забавлява докато си учи танца 🙂

  3. Aнита и Петър Кавръкови

    Бихме искали да споделим впечатленията си от съвместната ни работа със Стела Луканова и нейната чаровна асистентка Силвия по подготовката на сватбения ни танц. Часовете прекарани в залата бяха истинско удоволствие, атмосферата- забавна, духовита и приятелска, а резултата- прекрасен. Получихме танц-шедьовър, измислен и създаден точно за нас с любов и професионализъм и наистина ни прилягаше перфектно. С този танц развълнувахме и трогнахме гостите си. Независимо, че имаше момент на дребно объркване предвид вълнението, никой не забеляза, поради факта, че Стела успя да ни подготви толкова добре технически, че нямаше как да загубим линията и вида на красивия си валс. Горещо препоръчвам да се доверите на Стела Луканова и екипа й, ако искате да преживеете нещо незабравимо и много красиво, не само, като сватбен танц. Тя ни подари поредно различно и взаимно преживяване, като двойка, като партньори и беше удивително. Благодарим ти Стела от сърце…
    (Анита и Пепи или вече сем. Кавръкови :)))

  4. Дарина и Теодор Петкови

    Благодарности на Стела и Силвия за търпението, енергията и желанието, с което работиха с нас 🙂 Стела е прекрасен хореограф, който съумя да направи възможно нашето сватбено аржентинско танго, а тренировките с нея са истинско удоволствие 🙂 Препоръчвам на всички младоженци, които искат оригинален сватбен танц 🙂

  5. Таня и Борислав Петрови

    Като хора, които нямат никакъв опит с танците, смятахме първият за предизвикателство. Но благодарение на Стела и Силвия, нашите опасения се оказаха напълно излишни! Страхотни професионалисти и хора. Работата с тях беше истинско удоволствие. Мотивацията и доброто настроение, с което те зареждат, е безценно! Даже май само заради това си струваше да се предизвикаме – себе си. Танцът се получи приказно, всички гости ни гледаха с един такъв бляскъв поглед /предпологаме, че не е бил само заради хубавата ракия/. Беше много зареждащо! Всеки, който иска да си подари едно различно, интересно и мотивиращо занимание, да го направи – веднага!

  6. Елена и Слави Кънчеви

    Искаме от сърце а благодарим на Стела и Силвия за прекрасния ни сватбен танц! Имахме удоволствието да прекараме няколко часа в танци с тях и можем да споделим само хубави впечатления относно професионализма, доброто настроение, подхода, търпението и таланта им! Стела е човек с много опит, но и модерно мислене-това, заедно с нейния чар ни спечели още на първата среща! …аз бях бременна в 7ми месец, а мъжа ми-никога танцувал (като изключим брейкденс като хоби в тийнеджърските му години) когато проведохме уроците си по танци при Стела. В момента в който с мъжа ми решихме да се оженим преди да родя прекрасната ни принцеса и това събитие да се състои два месеца преди термина на раждане не вярвах, че бих се чувствала комфортно да репетирам и танцувам с него на хореография.. Нямаше и месец преди сватбата ни когато тази идея случайно ме връхлетя и позвъних на Стела, която тогава не познавах, за да я попитам дали имам шанс за „хореография за бременни“ и време да ни вмъкне в графика си. Тя звучеше позитивна и готова да ни отдели време въпреки краткия срок още по телефона, (в последствие организирахме репетиция дори около Великден когато бяха официални почивни дни). Танцът ни се получи много оригинален, елегантен, хармоничен, интересен и лесен за нас, вземайки предвид горе-опоменатите обстоятелства! Препоръчваме горещо на двойките, които искат да „подарят“ на гостите си забавен спомен и жест на уважение да се доверят на Стела за хореография на сватбен танц, защото наистина си заслужава!

  7. Ива и Бранимир

    Стела и Силвия са невероятен тандем. Танцът, който ни помогнаха да направим, зареди с настроение всичките ни гости, които не спряха да танцуват цяла нощ 🙂

    Това, което ни харесва най-много в процесът на постигане на желанието ни е, че те не само ти предават стъпки. Съобразяват се с това какво можеш, какво искаш да постигнеш и какво пасва на двойката спрямо избраната песен.

    Комуникацията със Стела и Силвия е много приятна и лесна. За момент не сме се притеснявали и много бързо стигнахме момент, в който очаквахме да ги видим както най-добри приятели/учители. Подкрепяха ни, но и държаха на детайлите, за да имаме желаното максимално въздействие над гостите ни.

    Танцът, който изграждат, е уникален. След представянето му пред нашите приятели и роднини имахме много въпроси за това как сме тренирали и как сме го постигнали 🙂

    Много ви благодарим, че направихте за нас толкова красива и запомняща се хореография!

  8. Искаме да изразим нашата благодарност към Стела и Силвия за създаването на прекрасният ни първи сватбен танц! Въпреки краткото време, което имахме на разположение за да подготвим нашият сватбен танц(само 10 дена!), Стела направи всичко възможно да осъществим нашият мечтан танц: нежен и романтичен в началото, който преля в енергичен и забавен за нас и всички останали, които станаха да танцуваме заедно!
    Забавлявахме се на всеки един от часовете си със Стела и Силвия, които показаха високо ниво на професионализъм, креативност и изключително чувство за хумор.
    Стела подбра най-подходящите танцови стъпки за нас, за да се чувстваме колкото се може по комфортно докато танцуваме.
    Искрено препоръчваме Стела Луканова на всички двойки и гарантираме, че ще останете доволни от тях!

  9. Стела и Кольо

    Най-приятната част от цялата подготовка за сватбеното ни тържество беше времето прекарано в залата и репетициите за нашия първи танц.
    Това се дължи на професионализма на невероятно грациозната Стела и прекрасната Силвия. Срещата ни с тях ни вдъхнови и знаехме , че сме направили най-правилния избор, да се доверим и да се впуснем в това приключение.
    А работата с тях беше повече от удоволствие. Беше магия! Разултатът – танц, който донесе емоция на нас и на всички гости на специалния ни ден.
    Всяка минута с тях ни караше да се потапяме в романтиката на това изкуство и да изживеем като двойка едно различно усещане.
    Благодарим ви, дами, за стова, което правите!
    Не само движенията, а и думите и отношението.
    Творци сте, сърдечни, добри иии горещи!
    ♥️

  10. Цвети и Цецо

    Стела и Силви са изключително отдадени на това, което правят. Щом сте избрали тях за хореографи на бъдещия ви танц, трябва да се заемете изключително сериозно с това. Държат да направят красиво изпълнение и ще се стремят да го постигнат с много повторения и съвети.
    Отпуснете се и се наслаждавайте на изживяването.

  1. Pingback: MАГИЯТА НА СВАТБЕНИЯ ТАНЦ | Dance Relations

  2. Pingback: СВАТБЕН ТАНЦ В РИТЪМА НА ЛЮБОВТА | Dance Relations

  3. Pingback: Подарете си сватбен танц! | Dance Relations

  4. Pingback: 10 ГОДИНИ BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO | Dance Relations

  5. Pingback: Приятели на FEDE | Dance Relations

  6. Pingback: ИСКАТЕ СВАТБЕН ТАНЦ – ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ | Dance Relations

  7. Pingback: Dance Relations

Вашият коментар