MАГИЯТА НА СВАТБЕНИЯ ТАНЦ

Любовта много прилича на танцуването – просто се предаваш на музиката…

3_W9I7738 - Copy

Снимка: сватбена агенция Bo Creations~

Любовта е чувството, което гради живота. Когато двама души имат щастието да изпитат тази живототворяща емоция, естествената мисъл е, те да продължат напред заедно. Не е ли мечта на всяка жена да се изживее като принцеса в своя сватбен ден? Не е ли мечта и на всеки мъж да бъде принц за своята принцеса? И така идваме до една от кулминациите в техния бъдещ съвместен живот – сватбеното тържество.

 Много неща са писани за ритуалите и традициите, които съпътстват този незабравим ден, пречупени през различни епохи, нрави и динамика на битието. Предлагаме ви още един незабравим начин, който ще подчертае уникалността на празника ви и това е вашият сватбен танц. Той е чудесен и малко по-различен начин двойките отново да изразят своята любов един към друг. Дали това ще бъде в бърз или бавен ритъм, в ретро стил или нещо съвременно, то винаги ще е израз на прекрасната емоция, която ги свързва.

 Освен красива артистична изява, танцът винаги е интригуващо физическо и емоционално изживяване. И какъв по-хубав начин да изразите без думи дълбокото чувство помежду си и да го споделите с другите? А ако имате затруднения, тук идва на помощ професионалистът хореограф. Със своя опит и компетентност той ще ви помогне да сътворите идеята си и да пренесете магията на танца в своя празник. Всичко започва с разговори между вас и хореографа, в които се уточняват предпочитанията ви за музиката, стила и темпото на танца. Вашият темперамент и начина ви на живот са неща, с които довереният професионалист ще се съобрази. Разбира се, с приятно чувство за хумор и разбиране, една от неговите задачи е, да има предвид както облеклото и обувките на двойката за сватбения ден, така и тяхната опитност на дансинга. Все пак целта е да се чувствате и да изглеждате в този уникален за вас ден естествено в неежедневните си дрехи. Споменахме с чувство за хумор, защото понякога стремежът на партньорите да бъдат уникални, опитвайки нещо ново и нямайки човек, който да ги насочи как да избегнат малките препятствия, може да доведе до комична ситуация и красивата идея да получи привкус на гротеска. Ето защо е важно, когато двойката реши да има в тържеството си нещо толкова красиво като свой сватбен танц, да избере подходящ професионалист, който не само ще хореографира танца, но ще съумее със своята рутинност да оформи идеята в точни етапи на работа и да направи цялостен творчески тандем.

 А не ви ли предстои след сватбата да създадете именно един добър тандем? Сватбеният танц може да е от онeзи очарователни спомени, които да ви връщат към нежността и хубавите неща, събрали ви заедно. В магията на танца винаги ще можете да преоткривате любовта си.

Ако искате да имате свой уникален сватбен танц, можете да се свържете с хореографа Стела Луканова.

Още информация за сватбения танц можете да видите тук

*Авторски текст на хореографа Стела Луканова, написан  специално за сп. „Булка“ 

Реклама

About Stela & Silvia

Friends related with the Dance

Posted on юни 29, 2013, in сватбен танц and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Вашият коментар.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

%d блогъра харесват това: